Köpvillkor
DEN PRISBELÖNADE MODEBUTIKEN - SHOPPA I BUTIK ELLER ONLINE

DEN PRISBELÖNADE MODEBUTIKEN - SHOPPA LIKA ENKELT I BUTIK SOM ONLINE


Mitt Modevillan
⭐ Vinn kläder från Betty Barclay upp till ett värde av 3.000 kr. Läs mer här >>
⭐ Vinn kläder från Betty Barclay för 3.000 kr ⭐
Läs mer här >>>

Logga in

X

KÖPVILLKORINNEHÅLLSFÖRTECKNING
§1. Allmänt
§2. Beställning
§3. Priser och avgifter
§4. Produkter och sortiment
§5. Betalning
§6. Fullgörande
§7. Leverans
§8. Ångerrätt och återköp
§9. Reklamation och garanti
§10. Returer
§11. Förbehåll
§12. Ansvarsbefrielse
§13. Personuppgifter och sekretess
§14. Övrigt


Här nedan följer våra köpvillkor. Vår integritetspolicy finnder du här. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundtjänst.


§1. ALLMÄNT

Dessa köpvillkor ("Avtalet" nedan) är anpassade för försäljning på Internet (distanshandel). VI-MO Försäljnings AB (organisationsnummer: 556201-1592) nedan kallat Modevillan är den säljande parten. Den köpande parten benämns som "Kunden" i detta avtal. Villkoren i Avtalet är anpassade för försäljning till privatpersoner som fyllt 18 år med hemvist i Sverige och vid försäljning av varor ("produkter" nedan). Hos oss kan du som kund enkelt göra en beställning på www.modevillan.se eller modevillan.se ("Webbplatsen" nedan).

Bestämmelserna i detta avtal är ej tillämpliga för avtal om köp som ingåtts före den 13:e juni 2014. För att öka tydligheten finns en datummärkning i sidhuvudet. Om villkoren i Avtalet har ändras anges även ett slutdatum. Om slutdatum anges gäller Avtalet till och med kl. 00:00 det datum som Avtalet upphört att gälla. Du som kund får möjlighet att acceptera dessa villkor i samband med din beställning.

Villkor eller delar därav i detta Avtal som avviker från tvingande lagstiftning är utan verkan i den mån avvikelsen inte är till förmån för kunden. Denna bestämmelse gäller endast om kunden är privatperson och att köpet avser privat konsumtion.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§2. BESTÄLLNING

Hos Modevillan beställer du produkter enkelt och bekvämt. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och trygga leveranser. Modevillan tar emot din beställning när du klickar på knappen "Slutför köp" i kassan (steg 1 av 1). Genom att klicka på knappen "Slutför köp" accepterar du som kund även betalningsansvar för din beställning. När Modevillan har mottagit din beställning får du e-postmeddelandet "Beställning" till den e-postadress som du angav när du beställde där dessa villkor finns bifogade. Vi ger också dig som kund möjligheten att göra en snabb beställning genom vår gästkassa utan att behöva logga in på http://www.modevillan.se. När du klickar på knappen "Slutför köp" sluts detta Avtal. 

Handla tryggt med rätt att ändra din beställning
Om du skulle ändra dig har du också möjlighet att ändra din beställning. För ändring av beställning ska du kontakta oss via e-post på: kundtjanst@modevillan.se.

Handla tryggt med rätt till avbeställning
Om du ångrar dig erbjuder vi dig att avbeställa lagd beställning. För att göra en avbeställning ska du kontakta oss via e-post på: kundtjanst@modevillan.se. Mer information om hur man som besökare använder och handlar på http://www.modevillan.se finns i vår Vanliga frågor & svar.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§3. PRISER OCH AVGIFTER

Priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive mervärdesskatt (moms) enligt gällande skattesats. Detta specificeras i din orderbekräftelse.

Avgift för outhämtad försändelse
Om du som kund inte skulle hämta ut din beställning på det sätt som avtalats debiterar vi en avgift om 199 kronor inklusive moms. Avgiften är nödvändig för att vi ska kunna täcka frakt- och hanteringskostnader som uppkommer. Notera att om du inte tar emot eller hämta ut en försändelse räknas det inte som att du har meddelat att du ångrat ditt köp. För mer information se §8. Ångerrätt och återköp nedan.

Erbjudanden och kampanjer
Erbjudanden och kampanjer som marknadsförs på webbplatsen gäller så långt lagret räcker om inga andra villkor redovisas i anslutning till erbjudandet. Vid kampanjer med villkor (så som exempelvis rabatt vid en viss summa) måste villkoret uppfyllas inklusiva eventuella returer för att gälla.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§4. PRODUKTER OCH SORTIMENT

Alla produkter som erbjuds på webbplatsen är anpassade för bruk på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att produkterna uppfyller svenska miljökrav och säkerhetsföreskrifter. Normalt medföljer bruksanvisning på svenska om det krävs för produktens användande. Eventuella tekniska specifikationer, särskilda krav på tillbehörsutrustning samt information om begränsningar och plomberingar framgår på respektive produktsida i den mån det är skäligt eller följer av lag.

Färgåtergivning på produktbilder
De produktbilder som visas på webbplatsen skall återge produktens färg och övriga egenskaper på ett så verklighetstroget sätt som möjligt. Eftersom färgåtergivning kan variera beroende vilken typ av bildskärm du som kund använder kan vi inte garantera att produkternas färger exakt återspeglar de färger du upplever på din bildskärm.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§5. BETALNING

Modevillan använder Klarna (Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431) som mellanhand för hantering av betalningar. Fakturabetalning är förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA & Mastercard) samt Klarna direktbetalning via din bank. Villkor och information om Klarnas tjänster hittar du här.

Fakturabetalning
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

- Få alltid hem varan innan du betalar
- Betalningstid - alltid 14 dagar.
- Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Ladda ner dina fakturor från klarna.se
- Möjlighet till delbetalning

Faktura betalning är kostnadsfri, om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25,00% plus gällande referensränta. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Delbetalning
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

- Få alltid hem varan innan du betalar
- Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
- Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
- Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
- En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
- Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Allmänna villkor hittar du här. Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Kortbetalning
Med Klarna kortbetalning kan du betala med VISA och Mastercard. Kortet debiteras i samband med order. Klarna hanterar kortuppgifterna och är auktoriserad med PCI DSS certifiering för att garantera att kundens kortuppgifter överförs och lagras säkert i krypterad form.

Direktbetalning (Bank)
Med Klarna direktbetalning kan du betala direkt från ditt bankkonto. Klarna överför och skyddar dina uppgifter på ett säkert sätt i krypterad form i kommunikationen med banken. Vid direktbetalning måste du som kund kunna logga in och identifiera dig på din bank. När du genomfört inloggningen och godkänt köpet hos din bank är betalningen klar.

Säkerhet
Vi använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett säkerhetsprotokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). SSL-protokollet skapar en krypterad kanal mellan avsändare och mottagare. Krypteringen försäkrar att ingen kan manipulera med data (Message Integrity). SSL-protokollet använder digitala certifikat för att kontrollera sändare och/eller mottagare av dataöverföringen (Server Authentication).

Tillbaka till innehållsförteckningen


§6. FULLGÖRANDE

Modevillan påbörjar fullgörande av detta avtal när du klickat på knappen "Slutför köp" i kassan. Modevillan har fullgjort sin del av detta avtal när du fått fullständig leverans av beställda produkter i din besittning. Du som kund har fullgjort din del av detta avtal när du erlagt fullgod betalning och mottagit leverans av beställda produkter på det sätt som avtalats.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§7. LEVERANS

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning, via ombud i samarbete med vår logistikpartner Postnord. Modevillan skickar beställningar under helgfria vardagar.

Lagerstatusen anger aktuellt antal av produkten i lager, även en uppskattad leveranstid till dig som kund anges. Generella leveranstider anges nedan, om beställningen omfattar produkter med olika leveransstatus kommer ordern dellevereras.

Fraktkostnad
Modevillan erbjuder fri leverans oavsett vad du beställer. Under REA perioden (ej kampanj) utgår en returavgift på 69 kr. Avgiften gäller ej vid retur på del av order, på varor för ord. pris eller under VIP förhandsrea.

Leveranstid
Om de leveranstider som anges nedan inte är tillämpliga för ett köp och om en leveranstid inte särskilt avtalats utanför detta avtal förbinder sig Modevillan att fullgöra leverans utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 30 dagar från avtalets ingående. I det fall kunden ska betala i förskott förbehåller sig Modevillan rätten att invänta betalning innan leverans påbörjas.

MyPack i samarbete med PostNord (standardfrakt)
MyPack levereras inom 1-2 helgfria vardagar räknat från dagen då beställningen inkommit till Modevillan till ditt närmaste ombud. Undantag sker om du bor på sådan ort att postgången normalt tar längre tid - här kan du själv se normal leveranstid för din adress. Du blir aviserad när du kan hämta ut paketet hos ditt ombud. Om du valt SMS avisering blir du aviserad när försändelsen kan hämtas ut hos ombudet. MyPack skall hämtas ut inom 14 dagar från aviseringsdatum. Outhämtade försändelser återsänds till Modevillan, du som kund blir då debiterad en återhämtningsavgift om 199 kr inklusive moms. MyPack är ett spårbart fraktalternativ.

Leveransförsening
Uppstår en leveransförsening som är av väsentlig betydelse för dig som kund har du rätt att häva detta avtal utan kostnad eller om Modevillan inte kan tillgodose en leveranstid som är avgörande för att kunden ska ingå avtalet och kunden har meddelat detta innan avtalets ingående. I det fall köpet avsett en produkt som ska anpassas, tillverkas eller särskilt anskaffas efter kundens önskemål och Modevillan inte kan återta produkten utan väsentlig förlust har kunden endast rätt att häva köpet om syftet med köpet är väsentligen förfelat genom dröjsmålet och Modevillan insåg eller borde ha insett detta.

Transportrisk
Risken för försändelse övergår på dig som kund när den har avlämnats till dig. Det innebär att Modevillan står transportrisken tills försändelsen har nått dig.

Leverans utanför Sverige
Modevillan levererar inte utanför Sverige i dagsläget.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§8. ÅNGERRÄTT OCH ÅTERKÖP

Ångerrätt - 14 dagars ångerrätt med fri returfrakt
Kunder som ingår detta avtal i egenskap av privatperson har rätt att frånträda avtalet i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerrätten är ej tillämplig för kunder som ingått detta avtal i egenskap av näringsidkare. Ångerrätten gäller i 14 dagar (ångerfristen), tiden räknas från den dag då du som kund har mottagit leverans. Ångerrätten ger kunden rätt att undersöka varorna och återsända dem i det fall kunden ångrar sitt köp. När kunden ångrat sitt köp har denne rätt att återfå vad denne har betalt under förutsättning att kunden inte har använt produkterna i en större omfattning än vad som krävs för att kunna undersöka dem. Vid nyttjande av ångerrätten ska kunden returnera samtliga produkter som beställningen omfattar till Modevillan utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 14 dagar. Om den förbetalda returfaktsedeln används vid retur av står Modevillan för returfrakten. I det fall kunden väljer annat returförfarande får kunden själv bekosta returfrakten.

När kunden lämnat meddelande om att denne nyttjar sin ångerrätt kommer Modevillan genomföra återbetalning utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 14 dagar förutsatt att Modevillan mottagit de produkter kunden återsänt alternativt om kunden lämnat bevis för återsändande. Återbetalning sker med samma betalningsmedel som kunden använt. Eventuella värdeminskningsavdrag samt avdrag för frakt om kunden valt annat alternativ än standardfrakt kan komma att göras på återbetalningen. I det fall har beställning gjorts mot faktura som ännu inte betalats kommer fakturan makuleras. Skulle du som kund återlämna färre produkter än vad beställningen omfattar återbetalas endast varuvärdet för de produkter som du återlämnar.

Värdeminskningsavdrag vid nyttjade av ångerrätt
Om kunden har hanterat produkterna mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dessa och hanteringen orsakat att produkterna minskat i värde. Som exempel kan produkternas värde minska genom slitage. I dessa fall är kunden ersättningsskyldig mot Modevillan för skälig värdeminskning. En marknadsmässig bedömning av den faktiska värdeminskningen görs av Modevillan i varje enskilt fall.

Vissa produkter är undantagna från ångerrätten med stöd i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler:
- Produkter som tillverkats eller ändrats särskilt på kundens begäran eller som på annat sätt fått en särskilt prägel.
- Produkter som riskerar att förstöras, förbrukas eller väsentligt försämras under ångerfristen.
- Förseglade hygienartiklar som riskerar på grund av hälso- eller hygienskäl och där kunden brutit förseglingen.

Förfarande vid ångerrätt
Använd ångerblankett som levereras med försändelsen. Följande formulär kan också användas som mall för meddelade om ångerrätt. Klicka här för att komma till formulär på Konsumentverkets webbplats.


Tillbaka till innehållsförteckningen


§9. REKLAMATION OCH GARANTI

Reklamationsrätt
Kund som köpt en produkt i egenskap av privatperson har rätt att reklamera produkten om den är felaktig enligt konsumentköplagen (1990:932) jämte konsumenttjänstlagen (1985:716). Reklamationsrätten täcker ursprungsfel och gäller i 3 år från det att kunden fått produkten i sin besittning. Reklamationsrätten täcker även fel som uppstått under transport av produkten till kunden. (se Reklamation av transportskada nedan). En produkt som avviker från vad som har avtalats mellan kunden och Modevillan eller på annat sätt uppvisar fel kan också anses som felaktig. Fel som uppstått på grund av skada som kunden har orsakat räknas inte som ursprungsfel.

Om kunden reklamerar en felaktig produkt efter 6 månader från det att kunden fått produkten i sin besittning har kunden även ansvaret för att påvisa att felet i produkten var ursprungligt. Modevillan rekommenderar därför alltid att undersöka produkter när de levereras och påtala eventuella fel så snart som det upptäckts. Vid reklamation av felaktig produkt har du som kund i första hand rätt att få felet avhjälpt, alternativt en felfri produkt. I vissa fall har du även rätt att häva avtalet och återfå vad du betalt. Vid godkänd reklamation skall kunden hållas skadelös för eventuella kostnader som uppstår på grund reklamationen. Som exempel skall kostnader för att returnera en felaktig produkt ersättas av Modevillan. Notera att du som kund i största möjliga mån skall minimera eventuella kostnader som uppstår i det fall en produkt visar sig vara felaktig. Vid reklamation skall vardera part utan onödigt dröjsmål återlämna vad denne tagit emot, i det fall Modevillan skall företa omleverans har kunden rätt att behålla den felaktiga produkten i sin besittning tills det att denne mottagit leverans av felfri produkt.

Kontaktuppgifter vid reklamationsärenden
E-post: kundtjanst@modevillan.se.

Retur vid reklamationsärende
För att returnera felaktiga produkter eller material, vänligen kontakta kundtjanst@modevillan.se för vidare instruktioner.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§10. RETURER

Vid retur av produkter eller material till Modevillan skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Modevillan rekommenderar därför att du alltid förpackar produkter på samma sätt och med samma emballage som när produkterna levererades till dig. I det fall du förpackat eller emballerat produkter på undermåligt sätt och produkten tar skada under transporten till Modevillan bär du som kund också ansvaret för skadan.

Vid återsändande av produkter till Modevillan är du ansvarig för att produkterna når Modevillan i oskadat skick. Modevillan rekommenderar att kunden använder spårbar försändelse vid retur.

Returinstruktioner
Instruktioner om returförfarande finns bipackad i varje försändelse. Skulle dessa saknas ber vi dig kontakta oss.

Gratis retur med förbetald returfraktsedel
I varje beställning medföljer det en förbetald returfraktsedel som du bör använda om något ska återsändas till Modevillan. Nyttjande av returfraktsedeln är gratis för dig som kund så att du tryggt och enkelt skall kunna returnera produkter.

Återbetalningar
Modevillan återbetalar pengarna utan onödigt dröjsmål vid nyttjande av ångerrätten eller om återbetalning har beslutats i ett reklamationsärende.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§11. FÖRBEHÅLL

Återtagandeförbehåll
Samtliga produkter är behäftade med återtagandeförbehåll tills det att kunden fullgjort sina skyldigheter som följer av detta avtal. Det innebär att äganderätten övergår på kunden i samband med att kunden fullgör sina skyldigheter som följer av avtalet. Kunden har därmed ej rätt att konsumera, nyttja, sälja eller på annat sätt vidta åtgärd innan äganderätten övergått på kunden som förhindrar att produkterna kan återtas av Modevillan.

Hävningsförbehåll
Modevillan förbehåller sig rätten att häva avtalet i det fall kunden handlat i ond tro på grund av felaktigheter som kunden känt till eller borde ha insett, såsom felaktiga uppgifter om pris eller kvantitet på webbplatsen. I det fall hävningsförbehållet görs gällande har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Modedvillan.

Ändringsförbehåll
Modevillan förbehåller sig rätten att utan avisering ändra innehållet på webbplatsen, vilket inkluderar, men inte är begränsat till, utbud, priser och kampanjer. Sådan ändring påverkar dock ej redan ingångna avtal mellan Modevillan och kund.

Ansvarsförbehåll
Modevillan skall anses befriad från alla förpliktelser enligt detta avtal om ansvar annars skulle ha uppstått på grund av händelse som ligger utanför detta avtal, Modevillans verksamhet eller vad som annars följer av tvingande lag.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§12. ANSVARSBEFRIELSE

Force Majeure
I händelse av myndighets åtgärd eller underlåtenhet, ny lagstiftning, arbetsrättslig konflikt, krig eller krigsfara, större störning av allmän ordning, sabotage, extrema väderförhållanden, brand, explosion, naturkatastrof, olyckshändelse eller annan omständighet utanför Modevillans kontroll och som Modevillan inte skäligen kunnat övervinna eller förutse skall Modevillan ha rätt att frånträda sina skyldigheter i detta Avtal. Vid sådan händelse skall Modevillan ej stå skadeståndsskyldig vid skada som kunden haft.

Externa länkar
Modevillan ansvarar ej för eventuella skador och problem med kundens mjuk- eller hårdvara som uppstår på grund av att kunden nyttjat externa länkar som är publicerade på http://www.modevillan.se.

Reservation för prisfluktuationer eller andra handelshinder
Vid prisfluktuationer eller andra handelshinder, såsom brist på nödvändig komponent, där Modevillan inte skäligen kan hållas vid sina förpliktelser enligt detta avtal har Modevillan rätt att häva avtalet. Vid sådan händelse har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Modevillan.

Reservation för skatte- och avgiftsförändringar
Vid väsentliga skatte- eller avgiftsförändringar, som är av stor betydelse för förutsättningarna för detta avtal, har Modevillan rätt att häva avtalet. Vid sådan händelse har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Modevillan.

Reservation för leveransförsening utanför Modevillans kontroll
Uppstår det en leveransförsening som beror på händelse utanför Modevillans kontroll, skall inte Modevillan anses ansvarig för skada som beror på sådan leveransförsening. Vid sådan händelse har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Modevillan såvida inte annat särskilt avtalats mellan Modevillan och kunden eller bestämmelse som följer av tvingande lag.

Tillbaka till innehållsförteckningen


§13. PERSONUPPGIFTER OCH SEKRETESS

Modevillan följer dataskyddsförordningen GDPR och du kan läsa hela vår Integritetspolicy här

Tillbaka till innehållsförteckningen


§14. ÖVRIGT

Polisanmälan
Modevillan polisanmäler rutinmässigt alla bedrägerier, bedrägeriförsök samt misskynnesbeställningar.

Diskrepans mellan olika publikationer
Om det föreligger skillnader mellan uppgifter på webbplatsen och andra publikationer skall de uppgifter som anges på webbplatsen ha företräde. Detta gäller dock ej uppgifter som är uppenbart felaktiga eller missvisande vid en jämförelse mellan de olika publikationerna.

Immaterialrätt, logotyper och varumärken
Allt material som publiceras på webbplatsen, inklusive programvara, logotyper, ljudfiler, varumärken samt text & bild är immaterialrättsligt skyddat. Skyddet innebär att materialet inte får användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse, materialet får inte heller kopieras eller på annat sätt överföras till tredje part utan Modevillan uttryckliga tillstånd. Eventuella överträdelser beivras.

Informationens syfte
All information på webbplatsen, oavsett format, publiceras uteslutande i informativt syfte för att besökare skall kunna använda sig av webbplatsen. Modevillan ansvarar således ej för de följder eller skador som kan uppstå om denna information används i något annat syfte än det ovan angivna.

Cookies
Cookies, "kakor", är små filer som sparas ner på besökarens dator när denne besöker en hemsida. På webbplatsen används följande typer av cookiefiler:

Session cookies: "Sessionskakor" sparas bara temporärt på besökarens dator för att denna ska kunna använda på hemsidan problemfritt. När besökaren stänger ner sin webbläsare raderas också sparande session cookies.

Persistent cookies: "Permanenta kakor" sparas på besökarens dator och är bestående. Persistent cookies används bland annat för att identifiera en återkommande besökare och ibland även som underlag till statistikprogram.

Opt-in: På webbplatsen har du som besökare alltid rätten att så fort som du besöker vår hemsida välja om du vill att cookies ska kunna sparas ner på din dator. Väljer du att inte tacka ja till detta, kommer inga permanenta kakor att lagras på din dator, men detta kan leda till att vår hemsida inte fungerar optimalt när du besöker den.

Tvist
Vid tvister som vi inte lyckas lösa, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden, www.arn.se eller Box 174, 101 23 Stockholm. Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: http://ec.europa.eu/odr.

Tvist mellan Modevillan och dig som kund prövas vid den domstol som följer av tvingande lagstiftning. I det fall ett ärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Modevillan följa nämndens beslut.

Tillbaka till innehållsförteckningen


Dessa villkor har fastställts av Modevillan den 2017-04-03

Förmåner

Förmåner

Förmåns-
kund

Vi vill att det ska löna sig att vara en trogen kund hos oss på Modevillan - därför får du mer förmåner ju mer du handlar. Våra VIP nivåer ger dig exklusiva inbjudningar på förhandsreor, tjejkvällar och modevisningar.

Läs mer här

Personal
shopper

Boka din egna personal shopper helt kostnadsfritt hos oss som hjälper Dig förnya delar eller hela din garderob. Vi erbjuder fler än 50 varumärken under ett och samma tak med mer än 100 års samlad erfarenhet.

Läs mer här

Mode-
kvällar

Är ni ett sällskap så ordnar vi gärna en modekväll där ni kan shoppa i lugn och ro efter ordinarie öppettider. Samla tjejgänget och gör det till en kväll att minnas. Kom gärna med förslag på arrangemang som passar er.

Läs mer här

Skrädderi

Vi erbjuder professionell ändringsskrädderi för att säkerställa att dina plagg får absolut bästa passform. Utprovningen sker direkt i butiken tillsammans med säljaren. 

Läs mer här

Soldusch

Vi har stängt vår soldusch. Har du solkort kvar är du dock välkommen att nyttja detta.

Läs mer här

Förmåner

Förmåner

Förmånskund hos oss

Vi vill att det ska löna sig att vara en trogen kund hos oss på Modevillan - därför får du mer förmåner ju mer du handlar. Våra VIP nivåer ger dig exklusiva inbjudningar på förhandsreor, tjejkvällar och modevisningar.

Läs mer här

Personal shopper

Boka din egna personal shopper helt kostnadsfritt hos oss som hjälper Dig förnya delar eller hela din garderob. Vi erbjuder fler än 50 varumärken under ett och samma tak med mer än 100 års samlad erfarenhet.

Läs mer här

Kundkvällar

Är ni ett sällskap så ordnar vi gärna en modekväll där ni kan shoppa i lugn och ro efter ordinarie öppettider. Samla tjejgänget och gör det till en kväll att minnas. Kom gärna med förslag på arrangemang som passar er.

Läs mer här

Skrädderi

Vi erbjuder professionell ändringsskrädderi för att säkerställa att dina plagg får absolut bästa passform. Utprovningen sker direkt i butiken tillsammans med säljaren eller skräddare om så önskas. 

Läs mer här

Magictan Soldusch

Vi erbjuder MagicTan Spraytan metoden som är det säkraste och snabbaste sättet att bli solbrun. Kliv in i MagicTan kabinen och sätt igång den mjukt ångande solduschen med en knapptryckning.

Läs mer här

Välkommen till din modebutik

Modevillan är ett prisbelönat modehus en bit söder om Stockholm. Här hittar du ett stort urval kvalitetsplagg från fler än 50 varumärken under samma tak - från vardag till fest samt underkläder, väskor, skor och accessoarer. Vi har en kunnig och utbildad personal med lång erfarenhet inom modebranschen som gärna hjälper dig att hitta det rätta och bästa i vårt noga utvalda sortiment i storlek 32-52. Här finns även tillgång till ändringsskrädderi och en stor fri parkering. Vi har tilldelats utmärkelser som Årets Dambutik, Årets Modebutik samt Årets Företagare.
 

Tutviksvägen 2, Vendelsö | 08-776 04 14
Vard. 11.00-18.00 | Lörd. 10-16 | Sönd. 11-16
Helgdagar se här