Förmånskund
DEN PRISBELÖNADE MODEBUTIKEN - SHOPPA I BUTIK ELLER ONLINE

DEN PRISBELÖNADE MODEBUTIKEN - SHOPPA LIKA ENKELT I BUTIK SOM ONLINE


Mitt Modevillan
✓ FRI FRAKT     ✓ SNABBA LEVERANSER     ✓ ÖPPET KÖP     ✓ UPP TILL 10% BONUS
✓ FRI FRAKT   ✓ SNABBA LEVERANSER   ✓ ÖPPET KÖP   ✓ UPP TILL 10% BONUS

Logga in

X

FÖRMÅNSKUND HOS OSS


Vi vill att det ska löna sig att vara en trogen kund hos oss på Modevillan - därför får du mer förmåner ju mer du handlar.

Du får poäng på allt du handlar där en krona motsvarar en poäng i både butik och online. 

Medlemskapet sker automatiskt i och med ditt första köp och poäng samlas på ditt kundnummer/e-postadress. 

Det är enkelt att samla poäng: 
Butik - Visa din legitimation eller uppge ditt personnummer i kassan. 
Online - Ingen inloggning krävs då systemet matchar din e-post med dina registrerade uppgifter. 

MODEVILLAN BONUS ® 
- För varje 2.000 poäng erhåller du en bonuscheck värd 200 kr. 
- Överskjutande poäng sparas på ditt kundkonto (dock längst i två år). 
- Bonuscheckar skickas ut månadsvis i form av SMS och e-post. Om du valt att inte ta emot SMS eller e-post har du tyvärr inte möjlighet att mottaga din bonus.

Så här använder du din bonuscheck:
Butik - Uppge ditt bonuschecksnummer i kassan. 
Online - Skriv ditt bonuschecksnummer i kassan under "Använd rabattkod eller bonuscheck" och klicka "Uppdatera" så dras din bonuscheck från ditt köp. 

MODEVILLAN VIP ® 
Vårt VIP system är indelat i fyra olika nivåer där varje nivå ger nya förmåner såsom bättre rabatter, förhandsreor och massor av annat. Vilken nivå du tillhör ser du i våra utskick som sker via e-post och sms. 

Poängen beräknas löpande i en period om 12 månader. 
  
★ FÖRMÅNSKUND - Upp till 6.000 poäng. 
★★ VIP SILVER - 6.000-12.000 poäng. 
★★★ VIP GULD - Över 12.000 poäng. 
★★★★ VIP PLATINUM - 30 högsta poängen varje säsong.

Förmåner

Förmåner

Förmåns-
kund

Vi vill att det ska löna sig att vara en trogen kund hos oss på Modevillan - därför får du mer förmåner ju mer du handlar. Dessutom har du upp till 10% bonusåterbäring på alla köp.

Läs mer här

Privat
service

Nu har du möjlighet att boka vårt avskilda VIP rum - gärna tillsammans med en väninna. Vi erbjuder 10% rabatt på ordinarie pris på hela sortimentet under din bokning.

Läs mer här

Mode-
kvällar

Är ni ett sällskap så ordnar vi gärna en modekväll där ni kan shoppa i lugn och ro efter ordinarie öppettider. Samla tjejgänget och gör det till en kväll att minnas.

Läs mer här

Skrädderi

Vi erbjuder professionell ändringsskrädderi för att säkerställa att dina plagg får absolut bästa passform. Utprovningen sker direkt i butiken tillsammans med säljaren. 

Läs mer här

Soldusch

Vi har stängt vår soldusch. Har du solkort kvar är du dock välkommen att nyttja detta.

Läs mer här

Förmåner

Förmåner

Förmånskund hos oss

Vi vill att det ska löna sig att vara en trogen kund hos oss på Modevillan - därför får du mer förmåner ju mer du handlar. Våra VIP nivåer ger dig exklusiva inbjudningar på förhandsreor, tjejkvällar och modevisningar.

Läs mer här

Personlig service

Nu under Corona tider har du, tillsammans med en väninna om så önskas, möjlighet att boka vårt avskilda VIP rum där du får professionell hjälp och inspiration från av en av våra säljare. Vi erbjuder 10% rabatt på ordinarie pris på hela sortimentet under din bokning.

Läs mer här

Kundkvällar

Är ni ett sällskap så ordnar vi gärna en modekväll där ni kan shoppa i lugn och ro efter ordinarie öppettider. Samla tjejgänget och gör det till en kväll att minnas. Kom gärna med förslag på arrangemang som passar er.

Läs mer här

Skrädderi

Vi erbjuder professionell ändringsskrädderi för att säkerställa att dina plagg får absolut bästa passform. Utprovningen sker direkt i butiken tillsammans med säljaren eller skräddare om så önskas. 

Läs mer här

Magictan Soldusch

Vi erbjuder MagicTan Spraytan metoden som är det säkraste och snabbaste sättet att bli solbrun. Kliv in i MagicTan kabinen och sätt igång den mjukt ångande solduschen med en knapptryckning.

Läs mer här

Välkommen till din modebutik

Modevillan är ett prisbelönat modehus en bit söder om Stockholm. Här hittar du ett stort urval kvalitetsplagg från fler än 50 varumärken under samma tak - från vardag till fest samt underkläder, väskor, skor och accessoarer. Vi har en kunnig och utbildad personal med lång erfarenhet inom modebranschen som gärna hjälper dig att hitta det rätta och bästa i vårt noga utvalda sortiment i storlek 32-52. Här finns även tillgång till ändringsskrädderi och en stor fri parkering. Vi har tilldelats utmärkelser som Årets Dambutik, Årets Modebutik samt Årets Företagare.

Läs mer om oss här >>
 

Tutviksvägen 2, Vendelsö | 08-776 04 14
Vard. 11.00-18.00 | Lörd. 10-16 | Sönd. 11-16
Helgdagar se här